Design 8 – Ekspert Art Direction, Grafisk Design og Produktion

Erfaring møder kreativitet og skaber stærke brands

Design 8 løser opgaver indenfor Art Direction, grafisk design og produktion på alle platforme. Vi arbejder med offline, online, branding og kampagner i alle afskygninger. Søger du et mindre bureau, som sagtens kan løfte store opgaver, så er du kommet til det rette sted.

Vores fineste opgave i mødet med dig er at fange, hvad du vil med dit produkt eller din idé. Det er vores job at præsentere dig for, hvad der findes af muligheder og guide dig i det omfang, du har brug for det. Vi arbejder med en åben dialog, som skaber de bedste betingelser for, at du når dine mål, og at vi samtidig har et sjovt og frugtbart samarbejde.

EBK HUSE

EBK HUSE er en dansk og familieejet virksomhed grundlagt i 1976. Dedikationen til naturen, træet og det gode håndværk går dog fire generationer tilbage. Design 8 har redesignet den grafiske profil i firmaet.

Guldsmed Nanna Schou

Nanna Schou fik designet og udviklet et website som et showroom til sine smykker. Det er også her kunderne skal lære Nanna lidt bedre at kende og se lidt ind i det ældgamle håndværk som hun udfører på Gl. Mønt 37 i det historiske værksted.

Estate – Morten Friis

Boligmæglerkæden Estate Helsingør har i flere år samarbejde med Design 8 om diverse tryksager. Design 8 har i samarbejde med Morten Friis langserede projektet BoligCyklus og senest Kampagnen 'The Right Move'.

Guldsmed Tina Gjersen-Sav

Tina Gjersen-Sav er guldsmed, men hendes smykker er for længst trådt fra det dekorative ind i det kunstneriske med ønsket om at starte en dialog om vores andel i naturens kredsløb og den biodiversitetskrise, vi står midt i.

KLC Erhverv

Det startede med et logo, fortsatte over i layout og produktion af kataloger for hele kæden og siden er det blevet til et website, som samler og præsenterer alle afdelinger i KLC erhverv.

Rosing Design

Kristina Rosing designer eksklusive og stilrene smykker. Design 8 har hjulpet med at bringe designet over i et website og samt producere tryksager hvor detaljen og kvaliteten er i højsæde.

Molevitten Vesterbro

En institution på Vesterbro der gik sin egen vej for at skabe et website, der afspejler hvad de brænder for. Masser af kærlig nærvær til børnene.

Nina Hald

Perler, guld, diamanter og smykkesten bliver beskrevet ned i mindste detalje i samspil med de smukkeste billeder fra de største smykkehuse i verden.

Voice Incorporated

Står du på scenen i dit job og skal mestre at præsentere og formidle med kraft og nærvær, så skal du kigge med her. Design 8 har hjulpet med website og redesign af logo.

Guldsmed Bodil Binner

Bodin Binner er en prisvindende guldsmed med en fantastisk spændende historie. i 2020 Layoutede Design 8 denne jubilæumsbog sammen med Bodil Binner i anledningen af hendes 30-års jubilæum.

Sclerose­foreningen

Helt ny identitet til Scleroseforeningen så dagens lys i 2016. Siden har samarbejdet budt på landsindsamlinger og kampagner i samarbejde med foreningens mange ildsjæle.

Keradan Aps

KERADAN Aps fik designet identitet i 2019. Logo, website, tøj, biler, skilte og beklædning til stilladser. KERADAN arbejder med tømrer- og snedkerløsninger på hele Sjælland.