Guldsmed Tina Gjersen-Sav

Smykker, der er mere end blot skønhed

Kunde

Guldsmed Tina Gjersen-Sav

Opgave

Website med shop, produktfotos, portræt, brandingbilleder, SoMe-animeringer, film til website.

Profil

Guldsmed Tina Gjersen-Sav laver både ringe, vedhæng, øreringe, armbånd og brocher med inspiration i den natur, der omgiver hende på Sydfyn og på rejser, for eksempel under sommerens sejlads i øhavet. Langt de fleste smykker vokser ud af Tinas egne tanker om den verden, der omgiver hende. Æstetisk har hun udviklet sit eget udtryk, der både er moderne, fantasifuldt og naturalistisk.

Et visuelt stærkt univers

Der er kræset om den mindste detalje for at skabe den stemning og look, som afspejler Tinas arbejde. Billeder er et enormt stærkt virkemiddel og et samarbejde mellem designer, fotograf og kunde kan ses.

Hver af disse ekstraordinære smykker er skabt med stor inspiration fra naturens eget kunstværk, og jeg ønsker at bevare og værdsætte den idé. Derfor er hvert smykke forsigtigt anbragt i en naturlig ramme, der udtrykker det unikke miljø, ideen til smykket blev født ud af.

Film til Sociale Medier

I november 2023 blev disse animeringer filmet og klippet sammen. De skal bruges til annoncering på Facebook og Instagram. Filmene skal understøtte Tinas kreative univers, arbejdsprocesser og byde indenfor i showroomet i Svendborg.

Film til websitet

Optagelserne bliver også lagt på Tinas website, så der er et link mellem det kunder oplever på Sociale Medier og det univers der vises, når de klikker ind på hendes website.

Packshot til webshop

Foto: Frank Thomsen, Elevate

Website med shop

Med en webshop kan du nå ud til potentielle kunder på tværs af hele Danmark og endda internationalt. En webshop giver dig mulighed for at tilbyde dine smykker til et bredere publikum, hvilket kan føre til flere salg og større omsætning.

  1. Udvidet kundebase: Nå potentielle kunder i hele Danmark og internationalt.
  2. Bekvem shopping: Tilbyd en nem og tilgængelig online shoppingoplevelse.
  3. Effektiv markedsføring: Udnyt digitale værktøjer til at promovere dine smykker.

Udtalelse fra Tina Gjersen-Sav

Jeg er SÅ glad for hjemmesiden og de smukke billeder. Jeg har fra dag 1, følt mig set og især mine smykker, har i formået at indfange essencen af OG formidle. Historiefortællingen og farvesætningen er helt rigtig. Processen og samarbejdet frem til lancering af det nye site har været opløftende, sprudlende og i den grad præget af jeres engagement og høje faglighed. For mig har det været trygt at læne sig op ad jeres ekspertise i tillid til at det bedste resultat kunne skabes. Herfra kommer de varmeste anbefalinger til enhver virksomhed der ønsker et professionelt helstøbt nyt website.

– Tina Gjersen-Sav, Guldsmed. www.gjersen-sav.dk