Når kunderne beskriver

De bedste sider af Design 8

Vi hører ofte vores kunder sætte pris på vores evne til at forstå deres forretning og være lydhøre og kreative ud fra de målsætninger og budgetter, de har. Vi holder ikke stædigt på vores ideer, men arbejder løsningsorienteret og kreativt ud fra de målsætninger vi sammen er enige om.

Vi er glade for, at vores kunder vælger at dele deres forretning med os, og vi arbejder altid ansvarsfuldt med deres brand. Her kan du læse, hvad vores kunder vægter højt i vores samarbejde.

Luxury Aficionados

“Jeg har arbejdet sammen med Linda Friis i mere end 10 år, hvor hun har været drivkraften bag design og produktion af magasinerne Bolig Eksklusiv og Luxury Aficionados samt tilhørende hjemmesider. Linda har selvstændigt styret layout og aflevering af magasinerne, og vi har aldrig misset en eneste deadline. Linda er meget kreativ, og fanger hurtigt en idé og formår at bringe den til live. Og samtidigt arbejder hun hurtigt og bevarer det kølige overblik, også når tingene til tider kan brænde på. Jeg har i dag solgt min medievirksomhed, men har ikke sluppet taget i Linda, da hun kommer til at bidrage med sine kreative færdigheder i mine nye projekter.”

– Christian Friis Johansen, Stifter og tidligere adm. dir. L. A. Media

Nina Hald

“Efter at have samarbejdet med Linda Friis om større projekter siden 2008, er det en fornøjelse at se Lindas eget firma blomstre. Uanset grafisk opgave er Linda kvinde for at løfte den – med stor professionalisme, entusiasme og en arbejdsmoral/disciplin, som siger spar-to til det meste!

Som art director har Linda Friis stået for alt grafisk arbejde i forbindelse med otte af mine tolv smykke- og ædelstensbøger, samt tre udstillingskataloger. Arbejdet har hun løst upåklageligt. Man er i trygge hænder, når Linda sætter ind med sin ekspertise. Linda evner at se skønhed og løsninger – og så gør hun det i øvrigt med stor humor. Linda Friis er fuldstændig suveræn på sit felt. Der er endnu ikke opfundet det grafiske problem eller formuleret den AD-udfordring, som hun ikke kan løfte. Så enkelt kan DET formuleres!”

– Nina Hald, Cand.mag, freelance journalist, forfatter, redaktør, foredragsholder og udstillingskurator

EBK HUSE

“Linda Friis er en sublim grafisk designer, der kan hjælpe med at udvikle og skærpe din visuelle identitet, så dit brand står unikt og stærkt. Jeg har samarbejdet med hende om at udvikle en ny brand identitet til EBK HUSE – og sikke en dedikation hun har leveret. Hun har været god til at udfordre os og er gået efter den ypperste kvalitet i alle detaljer. Resultatet er blevet så flot.”

– Marlene Brix
Tekstforfatter & Kommunikationsrådgiver

Nanna Schou

Linda er Perfektionist. Hun gør sig umage og det værdsætter jeg højt. Der er altid en god dialog og et højt fagligt niveau, når man arbejder med Design 8. Linda er lydhør for specifikke krav og dermed ikke sagt, at hun ikke også har et meget stærkt DNA i sit grafiske arbejde. Det stærke DNA gør en tryg, når man over mange år arbejder med Design 8.

Det er den aflastning det skal være, når man udlicitere sit visuelle udtryk til anden side. Senest har Design 8 lavet min nye hjemmeside som jeg er yderst tilfreds med. www.nannaschou.dk

– Nanna Schou,  Selvstændig Guldsmed

Estate – Morten Friis ApS

Tænk at møde et bureau, der forstår at kæde selv de skæveste ideer og input sammen med virksomhedens identitet, målgruppe og linjen i markedsføring – Design8 er lige præcis sådan. Intet er for stort, småt eller skørt til sparringen med Linda.

Vi har haft behov for at udvikle et helt nyt koncept i branchen – en ny vej i mæglerbranchen, som ingen har forsøgt tidligere. Ideen med Boligcyklus blev grebet og på kort tid er der nu udviklet hjemmeside, foldere, busbagsider, kort film, flyers og materiale til samarbejdspartnere, som visuelt og tekstmæssigt er spot on. Ja, det er nærmest skræmmende så sammenhængende materiale og proces er blevet. Materialet ligner en million og jeg har for længe siden fået investeringen ind i forhold til udbyttet og nye kundeforhold.

Design8 løser samtidigt et væld af opgaver i forhold til løbende markedsføringsmateriale, bringer ideer til fremtidige processer og vedligeholdelse af virksomhedens brand vs. målgruppe. Det er første gang, at jeg har oplevet at så agilt og smidigt samarbejde med et bureau, hvor man som kunde bliv er taget alvorligt, når ideerne er både små, komplekse eller for alternative. Her kommer den vigtige sparring ind, mens Linda sørger for, at linjen i udtryk og markedsføring fastholdes, så kunderne aldrig er i tvivl.

Et fantastisk bureau, som bare leverer….!

– Morten Friis Nielsen, Estate – Morten Friis ApS

Tina Gjersen-Sav

Jeg er SÅ glad for hjemmesiden og de smukke billeder. Jeg har fra dag 1, følt mig set og især mine smykker, har i formået at indfange essencen af OG formidle. Historiefortællingen og farvesætningen er helt rigtig. Processen og samarbejdet frem til lancering af det nye site har været opløftende, sprudlende og i den grad præget af jeres engagement og høje faglighed. For mig har det været trygt at læne sig op ad jeres ekspertise i tillid til at det bedste resultat kunne skabes. Herfra kommer de varmeste anbefalinger til enhver virksomhed der ønsker et professionelt helstøbt nyt website.

– Tina Gjersen-Sav, Guldsmed. www.gjersen-sav.dk

Raffinaderiet

“Raffinaderiet har brugt Lindas specialviden inden for design og produktion af magasiner og kataloger. Linda er en superdygtig grafiker – men hun er en ligeså god projektleder. Hun styrer processen fra indledende brief, gennem hele processen frem til det færdige produkt. Det er sjældent, at man tør overlade store projekter til eksterne, men det har vi aldrig været nervøse for med Linda. Hun tager et meget stort ansvar og leverer en kvalitet, som havde vores kunder været hendes egne.”

– Mette Hegelund, Adm. dir. Raffinaderiet advertising

Scleroseforeningen

“I 2016 startede Scleroseforeningen samarbejdet med Design 8. Vi stod foran en total forandring af vores image. Der skulle designes nyt logo, medlemsblad, nyhedsbrev, website, skilte til nye lokaler og meget mere. Alle der har været igennem en forandringsproces ved, at der er mange følelser og meninger i spil og derfor skulle de samarbejdspartnere, der blev udvalgt være af en hvis kvalitet. Design 8 blev en stor medspiller i vores forandring og har siden udfyldt en stor rolle i vores kampagner og daglige produktioner. Det kræver en åben og fleksibel indstilling at være leverandør til en så stort organisation, hvor der er mange underafdelinger, meninger og ildsjæle, der arbejder selvstændigt. Design 8 er gået ind i vores organisation med stor energi, ideer, overblik og gode løsninger og binder vores kommunikation sammen, så vi står visuelt stærkt.”

– Mogens Damgaard, Chef for Fundraising og Partnerskaber

Voice Incorporated

“Jeg har gennem mange år benyttet mig af design8 til at lave mit visuelle design.

De har hele tiden en utrolig evne til at omsætte mine tanker til et fantastisk smukt og funktionelt udtryk. Designet og funktionaliteten bliver skabt på baggrund af et samarbejde, hvor der er en kompromisløs, men meget forstående søgen mod det mest optimale.

Med et: ”Vi laver det bare om hvis det ikke er det du har forestillet dig”, forsættes der til vi når i mål. Målet er et design og en funktionalitet, der ikke bare understøtter min virksomheds produkter og værdigrundlag, men som får de alle facetter til at fremstå som en helhed.  En følelse af klarhed både for mine kunder og mig. Og de leverer hver gang.

Jeg kan på det varmeste anbefale Design 8.”

– Lisbeth Holdt Jørgensen, Voice coach, Indehaver af Voice Incorporated

KLC Erhverv

“Hvis du er til stilrent design på tværs af online og offline platforme, så er det Design8 du skal have fat på. Vi har i KLC Erhverv kæden benyttet den fine sans for detaljen og et nordisk udtryk fra teamet i Design8. Vi har med stor glæde arbejdet med dem med såvel kataloger, magasiner, grafikker og vores hjemmeside. Jeg er imponeret over evnen til præcis at forstå hvad vi ønsker, og med sublimt håndværk til fulde at levere eller overgå vores forventninger, og altid til tiden. Design8 får mine allerbedste anbefalinger.”

– Mikkel Dodt Fregerslev, Partner

Hornbæk Idrætsforening

Da Hornbæk Idrætsforening skulle have ny hjemmeside, valgte vi efter anbefaling Design8. Et valg som vi bestemt ikke har fortrudt.

Udviklingsfasen med den nye hjemmeside foregik i en god og tæt dialog med Linda Friis og processen fra start til slut har været super god og professionel med et flot slutresultat til følge.

Også uddannelsesfasen i brug af den nye hjemmeside har været god, således at vi fra start har kunne bruge en ny og professionel IT-platform til at informerer og kommunikerer med idrætsforeningens mange brugere og følgere. Tjek www.hornbaekif.dk og se det flotte slutprodukt.

– Peter Poulsen, Hovedformand i Hornbæk Idrætsforening

Atea Danmark

“Vi har flere gange samarbejdet med Design 8, når vores egne grafikere har været for tidspressede med andre opgaver. I sommer stod vi og manglede interne ressourcer på grund af ferie i forbindelse med grafisk opsætning af en rapport, så her trådte Design 8 til med det samme og leverede inden for en temmelig stram deadline. Outcome var virkelig tilfredsstillende og levede til fulde op til vores ønsker og ikke mindst vores virksomheds CVI-regler. Samarbejdet forløb desuden rigtig fint hele vejen igennem, så der er ingen tvivl om, at vi vil gøre brug af Design 8 i fremtiden, når behovet opstår.”

– Astrid Zimmer Nielsen, Communications & PR Manager, Atea