Scleroseforeningen

For en verden uden sclerose

Fotograf Agnete Schlichtkrull for websitet OKMS.dk 2020

Website til OKMS – en del af Scleroseforeningen

Da Corona ramte Danmark i marts 2020 opstod et akut behov i Scleroseforeningen for at skabet et univers for hjemmetræning til Scleroseramte. OKMS.dk skulle i luften så hurtigt, det var muligt, da hver dag uden træning har betydning for en scleroseramt.

Design 8 fik til opgave sammen med et team hos Scleroseforeningen at designe dette website. På sitet kan du få hjælp til at blive fysisk stærkere, få større ro i sindet og spise sundere. Alle råd står på skuldrene af forskning i det gode liv med sclerose.

Kunde

Scleroseforeningen

Opgave

Grafisk identitet, Grafisk design til Kampagner og Landsindsamlinger, årlige faste udsendelser med mere.

Profil

I 2016 startede samarbejdet med Scleroseforeningen. Det startede med et redesign af deres logo og herefter tog samarbejdet fart. Hele deres identitet blev redesignet og ny adresse for foreningen blev til en stor opgave i sig selv med skilte, infografikker med mere.

Vi er meget glade for at være en så aktiv del af en stærk forening.

Skilte & Væggrafik

Design 8 fik til opgave at designe og producere grafikker til Scleroseforeningens nye adresse i Valby

Landsindsamlinger 2018 og 2019

Hvert år, når der er landsindsamling står alle på hovedet for at få så mange penge indsamlet til forskning i Sclerose. Vi har for andet år i træk været med på rejsen og produceret diverse grafikker til informationsmateriale, indsamlingsbøtter, plakater, postkort og meget mere.

I 2019 blev det til 5,7 millioner indsamlet kroner.

You Go Girl

Et tiltag der så dagens lys i 2018. Ideen var at Scleroseforeningen skulle have sin helt egen dag, hvor der var ekstra fokus på denne sygdom.

Tag veninden, kollegaen eller naboen under armen og gå en tur på en af de planlagte ruter rundt om i landet. Opfordring til fællesskab, netværk og information mellem medlemmer og deres netværk for at sprede kendskabet til sygdommen Sclerose.

Design 8 fik til opgave at designe et univers til den målgruppe, som foreningen bagefter kunne arbejde videre med.

Cykelnerven

Cykelnerven samler penge ind og giver en unik cykeloplevelse retur

Som deltager på Cykelnerven er du en del af et fællesskab bestående af 300 meget energiske og dygtige mennesker, som alle ønsker en verden uden sclerose, og som alle har en passion for cykling, netværk og Tour de France.

Design 8 har flere år bidraget med indstik i aviser, annoncer og design af T-shirts i tæt samarbejde med foreningen.

Vil du se mere?