Linda Friis

Linda har arbejdet med grafisk design i over 25 år. Uddannet grafiker og efterfølgende AD’er på bureau, AD’er på forlag og har siden 2010 været selvstændig. Linda har et bredt branchekendskab og har arbejdet i alle branchens led. Det har givet en helhedsforståelse og bred erfaring.

Linda har en stor passion for processen og helheden og for at finde den helt korrekte designløsning til kunden. Hun har en evne til at forstå og sætte sig ind i firmaers profiler og omsætte dem til produkter.

Tidsplaner og budget varetages af Linda og hun sørger for at holde dig orienteret løbende. Linda har ledet, layoutet og færdigproduceret et utal af magasiner, bøger, brochurer for private firmaer, kommuner og andre offentlige organisationer.

Følg Design 8

Kig mig over skulderen på Instagram. Der er altid masser af inspiration, processer, hvad hverdagen byder på og færdige kampagner.
Følg på Instagram

Vi tilbyder løsninger til

Virksomheder

Design 8 kan tilbyde Full Service-løsninger. Fra idé over udvikling til levering. Vi kender vores kvalifikationer og trækker på et stort netværk i branchen, når det behøves. Produktionsstyringen bliver vægtet lige så højt, som den kreative proces, så du altid kan være sikker på at tid, budget og målsætning bliver overholdt.
Kan du lide at følge processen tæt og sidde med ved arbejdsbordet og udvikle ideer, så er det det vi gør. Arbejdsformen kan konstrueres efter behov og ønske.

Bureauer

Har du et reklame-, event- eller digitalt bureau og oplever perioder med alt for meget pres, så kan du hyre os til at hjælpe på en enkelt opgave eller på en kampagne. Vi kender din situation, dine programmer og har gennem årene arbejdet med de fleste kundegrupper. Derfor er det muligt for os at hoppe ud og ind af dine opgaver, efter dit behov. Vi kan love, at vi vil behandle din kunde lige så ansvarsfuldt, som var det vores egen. Vi er fleksible i forhold til at arbejde hos jeres virksomhed eller fra vores eget kontor.

Marketingafdelinger

Er du en større virksomhed med egen intern marketingafdeling agerer vi gerne AD’er og grafiker for jer. Nogle opgaver kræver en kompetence, der ikke er inhouse og andre gange kan det være tiden der presser jer. I visse perioder af året, kan der være så meget pres på, at I ikke kan nå at løse jeres opgaver. Det er til stor irritation for alle, som gerne vil nå i mål med deres arbejde. Design 8 har god erfaring med at hjælpe på enkelte opgaver eller i længere perioder. Vi er hurtige til at forstå en designlinje, sætte os ind i et brand og overholde guidelines.