Fra idé til eksekvering

Grafisk design og klar målsætning styrker dit brand

Design 8 arbejder tæt sammen med dig. Vi lytter indgående til dit behov for at kunne tilbyde dig den bedste løsning. Søger du et mindre bureau, som sagtens kan løfte store opgaver, så er du kommet til det rette sted. Vi har masser af erfaring i bagagen og et stort netværk i branchen. Vi er grundige og nyder at arbejde med detaljen. For det er i detaljen magien opstår.

Om din virksomheds behov er offline, online, branding eller mindre kampagner, vil vi kunne hjælpe dig. Læs her, hvad vi tilbyder.

Grafisk Identitet

At forstå din virksomheds værdier og historie og omsætte den til en stærk visuelt identitet, er en af vores stærkeste evner. Vi er gode til at lytte til kunden og forenkler og tydeliggør din virksomheds værdier til stærkt grafisk design. Vi vil altid arbejde for at skabe den røde tråd, så din branding bliver stå stærk som mulig.

Websites

At designe og producere funktionelle og flotte websites kræver en dybdegående viden til tidens trend, teknisk forståelse og en benhård design- og projektstyring. Mulighederne er mange og det er vores fornemmeste opgave, at holde fokus det rigtige sted og skabe smukke designløsninger i et univers, hvor brugervenligheden er helt i top. Vi arbejder primært med WordPress, men kan også arbejde med andre CMS-løsninger, hvis det er et ønske. 

Layout & produktion

Når en identitet er skabt, så kommer tidspunktet, hvor der skal layoutes og produceres materiale. Der har være tusinder af produktioner gennem vores hænder og vi kan derfor love, at du hos os får en utrolig erfaren, hurtig og stilsikker grafisk hjælp. Vi kender alt til processen med layout af magasiner, bøger på flere hundrede sider, falseteknikker og billedebehandling. Vi er stolte af at have været med til at layoute nogle meget spændende og smukke tryksager gennem tiden.

Tryksager

Papir er ikke bare papir og trykteknikken er et kommunikationskanal i sig selv. Gennemarbejdet design kommunikere også via det fysiske produkt som vi står med i hånden. Vi dufter, ser og mærker papirets struktur og tykkelse eller mangel på samme og vi lader os imponere over efterbehandlinger. Når designet rammer plet og tryksagen understøtter brandet, så er det vi stopper op og siger “Hvor er det en lækker tryksag!” Det er den begejstring, vi stræber efter hver gang, vi får muligheden. Vi har mange års erfaringer med tryksager og kan give dig en god vejledning.

Koncept/ide

Når du kommer til os med dit produkt, for at få udarbejdet et koncept, der skal hjælpe dit produkt, er det vigtigt, at der bliver skabt en linje og en kreativ vinkel, der gør dig tydelig og unik. Som regel har kunder selv rigtig mange idéer til, hvordan det kunne løses. Vores opgave er blandt flere at hjælpe dig, med at se hvilken én af dine ideer, der er stærkest og som passer til din målgruppe. Derefter kommer det kreative arbejde på banen og vi præsenterer dig for en kampagne med den helt rigtige vinkel.

Vedligeholdelse af website

For at passe godt på sit website, er det vigtigt, at sitet bliver holdt opdateret. Man kan sammenligne det med at opdatere styresystemet og apps på sin smartphone. Hvis man ikke opdaterer, kan man over tid ikke opdatere sine apps, funktioner kan gå i stykker og sikkerhedshullerene er dermed ikke lukket, som øger risikoen for at blive hacket.

Design 8 tilbyder serviceaftaler til de websites, hvor vi har stået for udviklingen. Så er du sikker på altid at have en backup af dit site og at theme og plug-ins bliver opdateret i rette tid. Vi har forskellige pakker, alt efter hvor stort dit site er.

Præsentationsmateriale til events eller møder

Når du skal præsenterer din virksomhed eller et produkt til til en konference, møde eller en kundeevent, kan det være afgørende for forståelsen, at det materialel du taler ud fra har været igennem en designer.  Vores forståelse for indholdet øges ved brug af infografik, så du kan være sikker på dine budskaber går bedre igennem. Vi kan designe dit præsentationsmateriale, så du kan bruge din tid på indhold og performance.

Fotooptagelser & Produktfoto

Billeder er en stor del af en virksomheds identitet. Billeder understøtter de ord vi læser. Vi kan skabe identitet via de billeder, der benyttes i vores løsninger.  Én løsning er at tegne et storyboard og derefter tage på fotooptagelse. Én anden kan også være, at man køber stockbilleder og billedebehandler dem, så de får en identitet via beskæringer, farver eller motiv, der passer til dig. Der er flere løsninger i forskellige prisklasser. Design 8 kan tilbyde at være projektstyre, booke fotografer, billedebehandle og skyde produktbilleder.