Fra idé til eksekvering

Grafisk design og klar målsætning styrker dit brand

Design 8 arbejder tæt sammen med dig. Vi lytter indgående til dit behov for at kunne tilbyde dig den bedste løsning. Søger du et mindre bureau, som sagtens kan løfte store opgaver, så er du kommet til det rette sted. Vi har masser af erfaring i bagagen og et stort netværk i branchen. Vi er grundige og nyder at arbejde med detaljen. For det er i detaljen magien opstår.

Om din virksomheds behov er offline, online, branding eller mindre kampagner, vil vi kunne hjælpe dig. Læs her, hvad vi tilbyder.

Grafisk Identitet

At forstå din virksomheds værdier og historie og omsætte den til en stærk visuelt identitet, er en af vores stærkeste evner. Vi er gode til at lytte til kunden og forenkler og tydeliggør din virksomheds værdier til stærkt grafisk design. Vi vil altid arbejde for at skabe den røde tråd, så din branding bliver stå stærk som mulig.

Logo

Et logo er skabt for at fremme genkendelsen af dit firma eller produkt. Bliver du genkendt, så bliver du også valgt! Det er en hjørnesten for en grafisk designer at tegne et logo. Vi vender og drejer, fonte, forme, stil, trends, farver og sammensætte det hele til et ganske enkelt udtryk, som rummer dine værdier og DNA. Logoer skal være støvsuget for støj og slå tonen an for dit produkts fordele og egenskaber. Et logo kan ikke stå alene. Men det er den første vigtige opgave, der skal kigges på, når du skal brande dit firma.

Layout & produktion

Når en identitet er skabt, så kommer tidspunktet, hvor der skal layoutes og produceres materiale. Der har være tusinder af produktioner gennem vores hænder og vi kan derfor love, at du hos os får en utrolig erfaren, hurtig og stilsikker grafisk hjælp. Vi kender alt til processen med layout af magasiner, bøger på flere hundrede sider, falseteknikker og billedebehandling. Vi er stolte af at have været med til at layoute nogle meget spændende og smukke tryksager gennem tiden.

Tryksager

Papir er ikke bare papir og trykteknikken er et kommunikationskanal i sig selv. Gennemarbejdet design kommunikere også via det fysiske produkt som vi står med i hånden. Vi dufter, ser og mærker papirets struktur og tykkelse eller mangel på samme og vi lader os imponere over efterbehandlinger. Når designet rammer plet og tryksagen understøtter brandet, så er det vi stopper op og siger “Hvor er det en lækker tryksag!” Det er den begejstring, vi stræber efter hver gang, vi får muligheden. Vi har mange års erfaringer med tryksager og kan give dig en god vejledning.

Design og udvikling af Websites

At designe og udvikle funktionelle og flotte websites kræver en dybdegående viden til tidens trend, teknisk forståelse og en benhård design- og projektstyring. Mulighederne er mange og det er vores fornemmeste opgave, at holde fokus det rigtige sted og skabe smukke designløsninger i et univers, hvor brugervenligheden er helt i top. Vi arbejder primært med WordPress, men kan også arbejde med andre CMS-løsninger, hvis det er et ønske. 

Vedligeholdelse af website

For at passe godt på sit website, er det vigtigt, at sitet bliver holdt opdateret. Man kan sammenligne det med at opdatere styresystemet og apps på sin smartphone. Hvis man ikke opdaterer, kan man over tid ikke opdatere sine apps, funktioner kan gå i stykker og sikkerhedshullerene er dermed ikke lukket, som øger risikoen for at blive hacket.

Design 8 tilbyder serviceaftaler til de websites, hvor vi har stået for udviklingen. Så er du sikker på altid at have en backup af dit site og at theme og plug-ins bliver opdateret i rette tid. Vi har forskellige pakker, alt efter hvor stort dit site er.

Præsentationsmateriale til events eller møder

Når du skal præsenterer din virksomhed eller et produkt til til en konference, møde eller en kundeevent, kan det være afgørende for forståelsen, at det materialel du taler ud fra har været igennem en designer.  Vores forståelse for indholdet øges ved brug af infografik, så du kan være sikker på dine budskaber går bedre igennem. Vi kan designe dit præsentationsmateriale, så du kan bruge din tid på indhold og performance.

Motion, Fotooptagelser & Produktfoto

Film og billeder er en stor del af en virksomheds identitet. Billeder understøtter de ord vi læser. Vi kan skabe identitet via de billeder, der benyttes i vores løsninger.  Én løsning er at tegne et storyboard og derefter tage på fotooptagelse. Én anden kan også være, at man køber stockbilleder og billedebehandler dem, så de får en identitet via beskæringer, farver eller motiv, der passer til dig. Der er flere løsninger i forskellige prisklasser.

Stærkt samarbejde på Motion, Stills og Voice

Når 2 firmaer samarbejder om en produktion, kan det kun lade sig gøre ved at have samme tilgang og indstilling til at løse opgaver. Det er en dans, hvor vi skal kunne forstå hinandens fagområder og stadig kunne vejlede, samarbejde og finpudse, så alt bliver produceret med perfektion. Personerne bag Elevate og Design 8 har en lang fælles historie, som sikre kunderne et samarbejder mellem idé, stills, motion, layout og Art Direction.

Manuskript og voiceover

Kommunikation skal være tydelig både i indhold, tone og klang. Har du brug for et opsigtsvækkende manuskript eller voiceover til din næste video?  Vi tilbyder letforståelige, indfødte amerikanske/britiske engelske kopi- og stemmetalenter.

Eksempel på amerikansk voice over

Eksempel på engelsk voice over

Eksempel på Motion & Voice, Skudt af Elevate

Reklamefilm

Giv dine historier liv. Elevate og Design 8 er din one-stop-shop for alle dine videoproduktioner. Vi hjælper dig med at visualisere, skrive manuskript, skyde, redigere og endda give udtryk for din historie på en måde, der løfter den ud over forventningerne.

Vi kan levere den sociale mediestrategi for at hjælpe med at få din historie frem for de rigtige mennesker på det rigtige tidspunkt.

Eksempel på idé, Motion & Voice, Produceret til Estate – Morten Friis