Voice Incorporated

Identitet, med nærvær og følgeskab som keywords

Kunde

Voice Incorporated

Opgave

Redesign af logo, nyt website design  og udvikling

Profil

Lisbeth Holdt Jørgensen, Voice Coach og ejer af Voice incorporated fik i 2019 designet nyt website. Lisbeth arbejder ud fra, at du for alvor bliver inspirerende og værd at lytte til, når du taler indefra og ud. Når du husker, hvorfor du siger noget og har fokus på effekten af dine ord, så skaber du mening for dig og dine tilhørere. Opgaven var at designe et personligt site, der viser Lisbeth som personlig coach med masser af nærvær og tilstedeværelse.

Personligt præg

Fotooptagelse

For at opnå det personlige udtryk Lisbeth Holdt Jørgensen efterspurgte, hyrede vi en fotograf til at skyde nye billeder af Lisbeth ‘in action’. Vi inviterede derfor et par af Lisbeths kunder med på fotooptagelse og fik skudt en masse stemningsbilleder, som vi kunne benytte på websitet. Vi klager ikke over at Lisbeth også er uddannet skuespiller og brager igennem i kameralinsen.

Identitet

Hvad skal din identitet gøre for dig? Et visitkort skal efterlade dine data hos en potentiel kunde. Men det skal også afspejle dit brand og dine værdier i en flot opsætning. Valg af papir, tykkelse og efterbehandlinger som folier, prægninger og lak efterlader et indtryk og giver ofte det der waauuuu som gør, at folk husker dit kort.

Vil du se mere?