Guldsmed Nanna Schou

Smykker designet med omtanke

Kunde

Guldsmed Nanna Schou

Opgave

Identitet, website og diverse tryksager

Profil

I den historiske butik på Gl. Mønt 37 holder Guldsmed Nanna Schou til. Her er både værksted og butik. Nanna kan lide processen med at bygge et personligt smykke op eller fortælle videre på smykker med en eksisterende historie. For det resulterer i smykker med lang holdbarhed. Nannas baggrund som arkitekt fornægter sig ikke, men hendes sikre personlige stil og evne til at ramme kundens drømme er helt fantastisk.

Naturligt og råt look

Nannas smykker har en ganske genkendelig stil. Balancen mellem assymetri og geometri ofte spiller en vigtig rolle og det skal gå igen i den grafiske linje. Materialerne er nøje udvalgt og der arbejdes med bæredygtighed og renhed i materialerne. Derfor skal tryksagerne udstråle samme omtanke og bæredygtighed.

Design og udvikling af website med shop

Nanna Schou fik i 2021 designet og udviklet et website som et showroom til sine smykker. Det er også her kunderne skal lære Nanna lidt bedre at kende og se lidt ind i det ældgamle håndværk, som hun udfører på Gl. Mønt 37. Websitet har en shop tilknyttet, hvor få af Nannas klassikere kan købes.

Fotooptagelsen til websitet

Der er kræset om den mindste detalje for at skabe den stemning og look, som afspejler Nanas arbejde. Billeder er et enormt stærkt virkemiddel og et samarbejde mellem designer, fotograf og kunde kan ses. Resultatet er et genkendeligt og ensartet look, så helhedsoplevelsen er fuldendt.

Designet i smykkerne er et spil mellem stramme linjer og organiske former – det skal gå igen i den grafiske identitet

Vil du se mere?