KERADAN Aps – Tømrer & snedker

Grundighed og ordentlighed skal kunne afspejles i designet

Foto: GELLNER

Kunde

Keradan Aps – Tømrer & Snedker

Opgave

Logo & grafisk identitet til biler, tøj, stilladster, website

Profil

Håndværkerbranchen får ofte beskyldninger for ikke at levere, hvad de lover. For Keradan var det vigtigt at få en profil for firmaet, der afspejler 2 meget erfarne og dygtige håndværkere, som både er pålidelige, grundige og og ekstremt dygtige til deres arbejde. Finesse er altafgørende.

Logo på arbejdstøj

Selvfølgelig skal dit logo på dit tøj. Design 8 sørger for at farver, størrelser og placeringer går op i en højre enhed. Vi arbejder tæt sammen med underleverandører som vi kan stå inde for og tager os naturligvis af projektstyringen hele vejen igennem.

Folier på køretøj

Som håndværker er du din egen kærende reklame. Så selvfølgelig skal dit logo på din bil. Design 8 sørger for at farver, størrelser og placeringer går op i en højre enhed. Vi arbejder tæt sammen med underleverandører som vi kan stå inde for og tager os naturligvis af projektstyringen hele vejen igennem.

Små tryksager

Visitkort – er det nødvendigt?

Det kan virke outdateded at have visitkort. Men hvad er alternativet? At hive et stykke papir frem og skriver dine informationer med risiko for fejl, så kunden aldrig ringer? Visitkort kommer i mange afskygninger. Skal du virkelig give den gas og vise dine kunder, at du går op i detaljen, er der et utal af efterbehandlinger, der kan jonglere med.

Show it and tell it!

Som kunder vil vi se det arbejde, der bliver udført. Vi vil høre fra tidligere kunder, at det er et godt valg. Derfor er det vigtigt, at der findes et billedegalleri af forskellige projekter, som understøtter påstandene.

Lad kunderne finde dig på Google

Du bliver højest sandsynligt ikke fundet, hvis du ikke sørger for at hjælpe Google med at finde dig. Derfor er det vigtigt at du får oprettet Google Business og får lagt de søgeord aktive, som kunderne leder på.

Det kan gøres i den lette udgave men det kan sandeligt også gøres, så du bliver vist nærmest hver gang.

Aktivitet på
sociale medier

Som supplerende medie til galleribilleder lægger Keradan selv billeder op af deres arbejde på deres instagramprofil. Det viser mængden af arbejde de udfører og det behøver ikke være lige så professionelt på sociale medier som på et websitet. Derfor giver de den gas her og så samler vi snorerne på websitet, hvor der også findes masser af information.

Vil du se mere?