Molevitten Vesterbro

En handlekraftig selvejende integreret institution på Vesterbro

Kunde

Molevitten Vesterbro

Opgave

Design, udvikling og vedligeholdelse af website

Profil

En institution på Vesterbro, der vil gøre en forskel. Lige så ambitiøse Molevitten er omkring deres pædagogik og børnenes trivsel, lige så ambitiøse er de omring formidling til forældre og ansatte. Informationen skal være til at gå til og forældre og brugere af huset, skal kunne navigere rundt uden problemer. Der blev givet meget frie tøjler til Design 8, så længe designet gik i tråd med deres værdier, identitet og var funktionelt. Det blev til at stemningsfyldt og ikke mindst informativt website, hvor forældre kan finde informationer om det meste.

Service og sikkerhed

For at undgå at blive hacket, er det vigtigt, at websitet bliver holdt opdateret. Man kan sammenligne det med at opdatere styresystemet og apps på sin smartphone. Hvis man ikke opdaterer sit styresystem, kan man over tid ikke opdatere sine apps, og dermed bliver sikkerhedshullerene ikke lukket.

Med mindre du har teknisk erfaring, anbefaler vi, at du får en professionel til at opdatere dit website. Derfor tilbyder Design 8 en serviceaftale, der ud over opdatering har en masse andre fordele.

Kontakt os hvis du vil vide mere om Servicepakken.

Kontakt

Offentlige kan også handle privat

Design 8 møder offentlige kunder, der drømmer om ikke at være underlagt et design, der er bestemt oppefra. De vil vise deres værdier og historie i det materiale de producerer. Det kan sagtens lade sig gøre at arbejde kreativt med opgaver, selv om man er den del af en større kommune. Har du brug for at vende en konkret opgave, så skal du være meget velkommen til at tage kontakt til Design 8.

Vil du se mere?