Rosing design

Rene og elegante linjer med blik for kvalitet

Kunde

Rosing Design – Kristina Rosing

Opgave

Identitet, website og diverse tryksager

Profil

Kristina Rosing er designer bag smykkemærket Rosing. Når vi designer til en designer, handler opgaven meget om at kunne sætte sig i designerens sted og udtryk. Den linje, der er langt for smykkerne skal vi oversætte til en grafisk identitet, der understøtter de allerede eksisterende værdier.

Website Design, udvikling og shop for Rosing Design

Vi har netop lanceret et spritnyt website med integreret shop for Rosing Design. Besøgende kan nu opleve et univers af eksklusive og stilrene smykker, præsenteret gennem et design, der er både rent og enkelt. Denne æstetik spejler perfekt det håndværk og den finesse, der kendetegner Kristina Rosings smykkedesign og produktlinjer.

Med fokus på enkelhed, eksklusivitet og høj kvalitet afspejler websitet ikke kun de smukke designs, men også vores dedikation til en exceptionel brugeroplevelse.

Eksklusive tryksager

Flere sanser er i spil, når vi får en tryksag i hånden. Alt fra et eksklusivt stykke papir i en god kraftig gramvægt over guldfolier til smukke og idérige falsninger er med til at stimulere sanserne. Derfor har Kristina Rosing valgt at prioritere de eksklusive materialer, der passer godt til hendes eksklusive design.

Genkendelsens værdi!
Hold fast i din designlinje og opnå en stærk brandingværdi

Vil du se mere?