KLC Erhverv
– Salg, service og support af telefoni og it-løsninger

 

Grafisk identitet til lokale telebutikker i samme kæde

Foto: GELLNER

Kunde

KLC ERHVERV – Salg, service og support af telefoni og it-løsninger

Opgave

Logo, Grafisk Identitet, Kataloger til butikkerne over hele Danmark, fælles website med cases på KLC’s løsninger

Profil

KLC Erhverv er lokal telepartner. De analyserer eksisterende teleløsning og komme med forslag til, hvordan kunder kan forbedre driften og/eller få en bedre økonomi. Design 8’s rolle har været at tegne en profil som hele landets butikker kan benytte sig af og fremstå med samme genkendelige identitet.

Katalog til KLC-butikkerne

Et par gange om året producerer Design 8 i samarbejde med KLC Erhverv et katalog med inspirationsprodukter og lige så vigtigt forskellige kundecases, som beskriver de teleløsninger, som KLC Erhverv har stået for. Her kan kunderne finde telecases, der måske ligner det, de selv søger.

Udtalelse fra KLC Erhverv

“Hvis du er til stilrent design på tværs af online og offline platforme, så er det Design 8 du skal have fat på. Vi har i KLC Erhverv kæden benyttet den fine sans for detaljen og et nordisk udtryk fra teamet i Design 8. Vi har med stor glæde arbejdet med dem med såvel kataloger, magasiner, grafikker og vores hjemmeside. Jeg er imponeret over evnen til præcis at forstå hvad vi ønsker, og med sublimt håndværk til fulde at levere eller overgå vores forventninger, og altid til tiden. Design 8 får mine allerbedste anbefalinger.”

– Mikkel Dodt Fregerslev, Partner