EBK HUSE 2023

Redesign af Familiefirmaet EBK HUSE

Kunde

EBK HUSE

Opgave

Redesign af EBK Huse grafiske identitet til alle platforme

Profil

EBK HUSE er en dansk og familieejet virksomhed grundlagt i 1976. Dedikationen til naturen, træet og det gode håndværk går dog fire generationer tilbage. Virksomheden bliver i dag ledet af grundlæggerens børn og er vokset til en landsdækkende og international virksomhed i fortsat vækst.

EBK HUSE bygger bæredygtige fritidshuse af træ til livsnydere – og har gjort det siden 1976.

FOTO

MAGASINER

BILLEDBEHANDLING

WEBSITE

PLAKATER

NYHEDSBREV

SOCIALE MEDIER

SHOWROOM

Udtalelse fra EBK HUSE

“Linda Friis er en sublim grafisk designer, der kan hjælpe med at udvikle og skærpe din visuelle identitet, så dit brand står unikt og stærkt. Jeg har samarbejdet med hende om at udvikle en ny brand identitet til EBK HUSE – og sikke en dedikation hun har leveret. Hun har været god til at udfordre os og er gået efter den ypperste kvalitet i alle detaljer. Resultatet er blevet så flot.”

– Marlene Brix
Tekstforfatter & Kommunikationsrådgiver

Nyt design til en familievirksomhed med stolt historie

At fortolke en familievirksomhed med en omfattende historie kræver mere end blot kreativitet. Det kræver ydmyghed og empati. EBK HUSE bærer på en enestående historie, en historie der ønskes afspejlet i deres visuelle identitet.

Når du træder ind i samarbejdet med EBK HUSE, træder du ind i en langvarig tradition for træhåndværk. Firmaet EBK HUSE A/S blev stiftet i 1976. I dag står virksomheden under ledelse af søskendeparret Dorte og Jesper Keinicke og har udviklet sig til en international virksomhed med en solid økonomisk grund og vedvarende vækst.

EBK HUSE har en vision om at konstruere fritidshuse, der bærer betydning – for både miljøet og for dig. Denne vision bliver formidlet i samarbejde med Design 8, der fanger essensen af EBK HUSE’s arv og fremtidsorienterede tilgang. Sammen forenes historie og nutid, og resultatet er en grafisk identitet, der afspejler en hengivenhed til naturen og en forpligtelse til kvalitet.

En designmanual giver så god mening, når et stort team skal samarbejde

En designmanual giver retningslinjer for, hvordan man skal designe og præsentere forskellige elementer som logoer, farver, typografi og brug af billeder. Dette sikrer konsistens i designet på tværs af forskellige materialer og platforme. Konsistens er vigtig for at skabe et ensartet og professionelt udtryk for en brand eller et produkt.

En designmanual kan bidrage til at effektivisere designprocessen. Ved at have klare retningslinjer og skabeloner tilgængelige kan designere og kreative teams arbejde mere effektivt og spare tid. En designmanual giver også en fælles reference for alle involverede i produktionen af designmaterialer, så man undgår misforståelser og fejl.

Vil du se mere?