Elisabeth Gierus

– Organic Skincare

Kunde

Elisabeth Gierus – Organic Skincare

Opgave

Brochure, plakater, Flyers, SoMe-annoncer, Butiksskilte, etiketdesign, projektstyring & tryksager

Profil

Elisabeth Gierus, der er uddannet kosmetolog, har i over 20 år arbejdet professionelt med hudpleje og skønhed. På baggrund af sine egne erfaringer med en problematisk hud, har hun specialiseret sig i, hvad det er for ingredienser, der kan hjælpe os med at bevare en sund og naturlig hud.
Design 8 har gennem mange år hjulpet med løsninger, der viser en profil i overensstemmelse med det rene, naturlige og økologiske produkt.

Fra fysisk butik til onlinesalg, da hele Danmark lukkede ned i 2020

Der skulle tænkes i nye muligheder, da butikkerne skulle lukke ned pga. Corona. Elisabeth valgte at beklæde sine vinduer på Gammel Kongevej med folie, som blev designet af Design 8.

Det gav stor opmærksom hos de lokale kunder og budskabet stod klart. Shop online og støt lokalt.

Annoncer til Instagram og Facebook

Layout af etiketter til produkter

Poster til butik og gadeskilte

Udtagelse fra Elisabeth Gierus

Linda Friis får min bedste anbefaling. Jeg har haft fornøjelsen, at samarbejde med den meget dygtige freelance grafiker, Linda Friis siden år 2008-09 og til i dag. Hun har altid været en dygtig grafiker med god forståelse for opgaven. Hun holder altid sine aftaler med deadlines – selv med de helt spontane opgaver. Hun er utrolig visuel til, at omdanne ens ønske til en konkret løsning. Vil sige, at jeg er yderst tilfreds både med de trykte materialer og elektroniske opsætninger, der er blevet leveret af Linda Friis igennem årene. Og til sidst har jeg bare at sige, at Linda er et super dejligt og sødt mennesker, som jeg personligt værdsætter højt.

– Elisabeth Gierus, Ejer

Vil du se mere?